Giriş Kayıt
Rian Turner

Rian Turner


Oyuncu

Rian Turner, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 7.8 99,479

Aşk Yönetimi
2008 Komedi Oyuncu 5.9 16,105
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 38,443

Sevgi Ziyafeti
2007 Komedi Oyuncu 6.7 15,240
2007 Reality-TV Oyuncu 6.9 689
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018