Giriş Kayıt
Rhys David Thomas

Rhys David Thomas


Yapımcı

Rhys David Thomas, yapımcı.

(2012) Offender (2012), (2015) Gascoigne (2015), (2012) Savaşın Çocukları (2012), (2008) Kill Kill Faster Faster (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 5.2 180
2015 Belgesel Yapımcı 7.1 2,011

Savaşın Çocukları
2012 Dram Yapımcı 6.2 1,184
2012 Gerilim Yapımcı 6.2 3,022
2011 Gerilim Yapımcı 5.0 809
2008 Gerilim Yapımcı 4.4 642
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018