Giriş Kayıt
Rhys David Thomas

Rhys David Thomas


Yapımcı

Rhys David Thomas, yapımcı.

(2012) Offender (2012), (2015) Gascoigne (2015), (2012) Savaşın Çocukları (2012), (2008) Kill Kill Faster Faster (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.3 28
2015 Belgesel Yapımcı 7.1 1,615

Savaşın Çocukları
2012 Dram Yapımcı 6.2 1,069
2012 Gerilim Yapımcı 6.1 2,543
2011 Gerilim Yapımcı 5.0 735
2008 Gerilim Yapımcı 4.4 612
Film Altyazıları
Upgrade (12,333) Tag (6,609) Deadpool 2 (6,547) Avengers: Infinity War (3,518) Skyscraper (2,663) The Endless (2,343) Adrift (2,163) Down a Dark Hall (954) Ah-ga-ssi (872) Bad Samaritan (834)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,258) La casa de papel (2,233) The 100 (2,195) Better Call Saul (2,175) Suits (1,627) Yellowstone (1,308) Black Mirror (1,189) Friends (1,158) Vikings (1,141) Westworld (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018