Giriş Kayıt
Yasuko Usui

Yasuko Usui


Yapımcı, Kameraman

Yasuko Usui, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapımcı 4.7 2,825
2013 Komedi Çeşitli 5.9 109
2013 Komedi Çeşitli 5.4 127
2012 Komedi Çeşitli 7.5 52
2009 Korku Kameraman 4.2 375
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019