Giriş Kayıt
Meryem Uzerli

Meryem Uzerli (36)


Oyuncu

Meryem Uzerli, 11 Ağustos 1982 Kassel, Almanya doğumlu oyuncu.

Cingöz Recai (2017), Öteki Taraf (2017), Muhteşem Yüzyıl (2011), Annemin Yarası (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1982
Doğum Yeri: Kassel, Almanya
Diğer Bir İsmi: Meriem Userli | Meryem Uzerli
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.72 m
5.6 (25 Oy)
  • Currently 111.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Dram Oyuncu 6.4 881
2017 35 Komedi Oyuncu 5.1 2,649
2016 34 Dram Oyuncu 7.5 1,812
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 292
2015 Suç Oyuncu 7.1 1,096
2014 32 Belgesel Oyuncu 7.3 47
2012 30 Dram Oyuncu 7.8 26
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 13,070
2010 Suç Oyuncu    
2010 28 Dram Oyuncu 7.4 18
2009 27 Oyuncu 6.3 18
2009 27 Oyuncu 4.4 35
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019