Giriş Kayıt
Gina Triola

Gina Triola


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Gina Triola, yönetmen asistanı, oyuncu.

Fresh Off the Boat (2015), Wet Hot American Summer: Ten Years Later (2017), Growing Up Fisher (2014), Back in the Game (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 4,998

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 9,072
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 17,828
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 41,651
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 2,299
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 1,729
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 7,648
2012 Komedi Çeşitli 7.2 1,153

Haber Stüdyosu
2012 Dram Yönetmen Asistanı 8.6 93,251
2008 Dram Oyuncu 2.5 692
2008 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 148,068

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 223,120
2006 Suç Yönetmen Asistanı 8.7 580,489
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 127,161
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 40,326
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018