Giriş Kayıt
Michael Lennox

Michael Lennox


Yönetmen, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Michael Lennox, yönetmen, oyuncu, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 8.2 2,110
2015 Gerilim Yönetmen 6.5 557
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370
2014 Kısa Metraj Yönetmen 7.3 810
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2003 Dram Yönetmen 8.0 84
Film Altyazıları
Upgrade (6,530) Deadpool 2 (5,766) Avengers: Infinity War (3,079) Skyscraper (3,064) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,828) The Endless (1,075) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (639)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,033) Castle Rock (2,011) The 100 (1,618) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,215) Better Call Saul (1,100) Vikings (965) Suits (955) Westworld (940) Yellowstone (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018