Giriş Kayıt
Sai-Tang Chan

Sai-Tang Chan


Oyuncu, Dublör

Sai-Tang Chan, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Christopher Chan | Sai-tong Chan | Hsi Tang Chen |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Kurşunlar
2012 Aksiyon Dublör 6.6 1,483
2012 Aksiyon Dublör 4.6 102

Yedi Kılıç
2005 Aksiyon Dublör 6.2 8,024

One Nite in Mongkok
2004 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,115

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Oyuncu 5.8 12,721
2001 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.2 114
2000 Oyuncu 6.0 40
1999 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.7 33
1994 Macera Oyuncu    

Suç öyküsü
1993 Suç Oyuncu    

Müthiş Dedektif
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,898

Ikiz Ejderler
1992 Aksiyon Oyuncu 6.4 8,383
1991 Oyuncu 5.3 19
1991 Komedi Oyuncu 5.1 14
1990 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,998
1990 Oyuncu 6.6 16
1989 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,192

Ejder Gücü
1987 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,011
1985 Aksiyon Oyuncu 6.7 856
Film Altyazıları
Upgrade (12,233) Tag (6,566) Deadpool 2 (6,448) Avengers: Infinity War (3,442) Skyscraper (2,619) The Endless (2,335) Adrift (2,124) Down a Dark Hall (887) Ah-ga-ssi (862) Bad Samaritan (822)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,204) The 100 (2,175) La casa de papel (2,161) Better Call Saul (2,129) Suits (1,588) Yellowstone (1,272) Black Mirror (1,156) Friends (1,138) Vikings (1,126) Westworld (1,048)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018