Giriş Kayıt
Sai-Tang Chan

Sai-Tang Chan


Oyuncu, Dublör

Sai-Tang Chan, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Christopher Chan | Sai-tong Chan | Hsi Tang Chen |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Kurşunlar
2012 Aksiyon Dublör 6.6 1,687
2012 Aksiyon Dublör 4.1 157

Yedi Kılıç
2005 Aksiyon Dublör 6.2 8,620

One Nite in Mongkok
2004 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,320

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Oyuncu 5.9 14,697
2001 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 128
2000 Oyuncu 6.0 40
1999 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.8 42
1994 Macera Oyuncu 5.9 119

Suç öyküsü
1993 Suç Oyuncu 6.8 4,984

Müthiş Dedektif
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,667

Ikiz Ejderler
1992 Aksiyon Oyuncu 6.4 9,912
1991 Oyuncu 5.1 26
1991 Komedi Oyuncu 5.3 15
1990 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,162
1990 Oyuncu 6.7 18
1989 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,890
1989 Aksiyon Oyuncu 5.2 93

Ejder Gücü
1987 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,842
1985 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,070
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018