Giriş Kayıt
Sai-Tang Chan

Sai-Tang Chan


Oyuncu, Dublör

Sai-Tang Chan, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Christopher Chan | Sai-tong Chan | Hsi Tang Chen |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Kurşunlar
2012 Aksiyon Dublör 6.6 1,677
2012 Aksiyon Dublör 4.5 133

Yedi Kılıç
2005 Aksiyon Dublör 6.2 8,581

One Nite in Mongkok
2004 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,312

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Oyuncu 5.9 14,542
2001 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.2 125
2000 Oyuncu 6.0 40
1999 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.8 42
1994 Macera Oyuncu 5.9 119

Suç öyküsü
1993 Suç Oyuncu 6.8 4,946

Müthiş Dedektif
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,544

Ikiz Ejderler
1992 Aksiyon Oyuncu 6.4 9,815
1991 Oyuncu 5.1 26
1991 Komedi Oyuncu 5.3 15
1990 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,136
1990 Oyuncu 6.7 18
1989 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,844

Ejder Gücü
1987 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,710
1985 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,057
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018