Giriş Kayıt
Kjetil Omberg

Kjetil Omberg


Yapımcı, Oyuncu

Kjetil Omberg, yapımcı, oyuncu.

Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa (2010), Norske byggeklosser (2018), Elevator (2011), İnsan Avı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.9 539
2017 Komedi Yapımcı 5.3 184
2017 Macera Yapımcı 5.8 3,366
2017 Gerilim Yapımcı 5.8 295
2016 Animasyon Yapımcı 6.9 369
2016 Korku 5.2 2,451
2014 Aksiyon Yapımcı 6.9 20,087
2014 Dram Yapımcı 5.2 111
2013 Komedi Yapımcı 6.1 1,354
2013 Komedi Yapımcı 5.1 779
2012 Komedi Yapımcı 3.5 419
2012 Komedi Yapımcı 7.2 983
2011 Gerilim Yapımcı 5.3 5,262
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.1 489
2011 Komedi Yapımcı 3.2 410
2011 Komedi Yapımcı 4.4 436
2010 Aksiyon Çeşitli 5.0 1,040
2010 Komedi Yapımcı 5.8 949
2010 Aksiyon Yapımcı 5.6 1,357
2009 Komedi Yapımcı 6.3 60,267

İnsan Avı
2008 Korku Yapımcı 5.1 3,729
2005 Komedi Yapımcı 5.5 252
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019