Giriş Kayıt
John Raymond

John Raymond


John Raymond,

(1993) Sharpe's Rifles (1993), (1993) Sharpe's Eagle (1993), (1994) Sharpe's Company (1994), (1994) Sharpe's Enemy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Aksiyon Çeşitli 7.8 1,738
1994 Aksiyon Çeşitli 8.0 2,010
1994 Aksiyon Çeşitli 8.0 2,067
1993 Aksiyon Çeşitli 8.0 2,374
1993 Aksiyon Çeşitli 7.9 3,100
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,327) Shameless (2,071) Fear the Walking Dead (1,737) Suits (1,540) Castle Rock (1,434) Bodyguard (1,292) La Casa de Papel (1,257) Mayans M.C. (1,102) The 100 (1,088) The Sinner (893)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018