Giriş Kayıt
John Raymond

John Raymond


John Raymond,

(1993) Sharpe's Rifles (1993), (1993) Sharpe's Eagle (1993), (1994) Sharpe's Company (1994), (1994) Sharpe's Enemy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Aksiyon Çeşitli 7.8 1,917
1994 Aksiyon Çeşitli 8.0 2,217
1994 Aksiyon Çeşitli 8.0 2,279
1993 Aksiyon Çeşitli 8.0 2,621
1993 Aksiyon Çeşitli 7.8 3,420
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018