Giriş Kayıt
Felipe Lazaro

Felipe Lazaro


Kameraman

Felipe Lazaro, kameraman.

Top Gear USA (2008), Top Gear USA (2010), Who Do You Think You Are? (2010), (2010) Hole in One (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Felipe Lazar
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Kameraman 5.7 6
2010 Komedi Kameraman 3.0 3,060
2010 Belgesel Kameraman 8.1 1,173
2010 Belgesel Kameraman 5.1 4,646
2008 Kısa Metraj Kameraman 7.4 498
2008 Belgesel Kameraman 5.4 5,547
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019