Giriş Kayıt
Dash Lilley

Dash Lilley


Kameraman

Dash Lilley, kameraman.

(2009) Aşk Dersi (2009), (2010) Öteki Dünya (2010), (2009) Nowhere Boy (2009), (2008) Öyle Bir Gündü Ki! (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dashiel Lilley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dörtlü
2012 Komedi Kameraman 6.8 17,751

Hudson'daki Hyde Park
2012 Biyografi Kameraman 5.9 10,590

Kadının Fendi
2010 Biyografi Kameraman 7.2 12,891

Öteki Dünya
2010 Dram Kameraman 6.5 86,679

Zorlu Görev
2010 Komedi Kameraman 6.4 160,293
2010 Biyografi Kameraman 6.6 3,733

Aşk Dersi
2009 Dram Kameraman 7.3 122,186
2009 Biyografi Kameraman 7.1 32,528
2009 Suç Kameraman 5.8 6,264

Aşka Son Şans
2008 Dram Kameraman 6.7 19,426

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Kameraman 7.1 24,793
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019