Giriş Kayıt
Kristi Shimek

Kristi Shimek


Editör, Yapımcı, Senarist, Editör

Kristi Shimek, editör, yapımcı, senarist, editör.

Looking Glass (2018), Once I Was a Beehive (2015), Dragon Hunter (2009), Dragon Warriors (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist
Yapımcı
4.6 546
2018 Gerilim Yapımcı
Editör
4.5 3,600
2017 Suç Editör 5.3 249
2016 Korku Senarist
Yapımcı
Editör
4.6 539
2015 Fantastik Yapımcı
Editör
4.6 801
2015 Komedi Editör 6.3 973
2014 Aile Editorial Department
Senarist
Yapımcı
Editör
5.0 202
2014 Aile Editör
Yapımcı
5.1 119
2013 Aile Editorial Department
Editör
5.0 283
2011 Dram Çeşitli 5.3 1,214
2011 Western 5.7 186

Labirent
2010 Aksiyon Yapımcı
Editör
3.9 845
2009 Aksiyon Editör
Çeşitli
3.6 1,171
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,397) Supernatural (3,645) Star Trek: Discovery (2,703) The Big Bang Theory (2,040) The Flash (1,748) Vikings (1,291) This Is Us (1,184) Into the Badlands (1,017) Arrow (924) American Gods (894)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019