Giriş Kayıt
Jeff Luna

Jeff Luna


Oyuncu

Jeff Luna, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jeff de Luna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 8.6 60
2013 Komedi Oyuncu 6.8 62
2013 Komedi Oyuncu 5.5 62
2010 Komedi Oyuncu 6.5 133
2010 Dram Oyuncu 5.5 21
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018