Giriş Kayıt
Jee Young Han

Jee Young Han


Oyuncu

Jee Young Han, oyuncu.

Meet Monica Velour (2010), (2016) Bu da Nereden Çıktı? (2016), (2011) Genç Yetişkin (2011), (2009) Çılgın Aile (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.0 4,376
2018 Komedi Oyuncu 7.2 2,321
2018 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,491
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,452

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Oyuncu 6.2 85,499
2014 Dram Oyuncu 6.3 621

Aşka Dair
2013 Komedi Oyuncu 5.7 10,377
2013 Aile Oyuncu 5.5 1,657
2012 Komedi Oyuncu 7.3 88
2012 Komedi Oyuncu 7.6 3,410

Genç Yetişkin
2011 Komedi Oyuncu 6.3 72,350
2010 Komedi Oyuncu 7.1 123,317
2010 Komedi Oyuncu 5.8 2,038

Çılgın Aile
2009 Komedi Oyuncu 7.4 29,034
Dizi Altyazıları
Vikings (6,867) Supernatural (2,041) Titans (1,725) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,335) Friends (1,010) The Flash (933) La Casa de Papel (852) Arrow (824) Black Mirror (709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018