Giriş Kayıt
Ryan Gallagher

Ryan Gallagher


Yapımcı

Ryan Gallagher, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 8.6 7,486
2014 Belgesel Yapımcı 7.2 18
2013 Belgesel Yapımcı 7.0 430
2010 Reality-TV Çeşitli 4.1 701
2010 Belgesel Çeşitli 7.5 10,190

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Çeşitli 7.6 11,648
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018