Giriş Kayıt
Ryan Gallagher

Ryan Gallagher


Yapımcı

Ryan Gallagher, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 8.7 3,173
2014 Belgesel Yapımcı 7.6 16
2013 Belgesel Yapımcı 7.1 383
2010 Reality-TV Çeşitli 4.0 683
2010 Belgesel Çeşitli 7.5 9,958

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Çeşitli 7.7 10,574
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018