Giriş Kayıt
Edu Canet

Edu Canet


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Edu Canet, kameraman, görüntü yönetmeni.

Contratiempo (2016), Rec 3: Diriliş (2012), Karanlık Sır (2017), Kardaki Palmiyeler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Sır
2017 Dram Kameraman 6.6 14,470
2017 Kısa Metraj Kameraman    
2016 Suç Kameraman 8.1 73,576
2016 Komedi Kameraman 7.5 3,571
2016 Komedi Kameraman 6.8 500

Kardaki Palmiyeler
2015 Kameraman 7.4 7,539
2015 Macera Kameraman 4.5 355
2015 Aksiyon Kameraman 5.8 35,240

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Kameraman 6.0 148,751
2014 Dram Kameraman 6.5 5,105

İsmail
2013 Dram Kameraman 6.4 906
2013 Biyografi Kameraman 6.9 4,528
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.3 7

Piyano
2013 Müzik Kameraman 5.9 15,982

Sensiz Olmaz
2012 Dram Kameraman 7.0 12,196

Medyum
2012 Dram Kameraman 6.2 54,518

Rec 3: Diriliş
2012 Korku Kameraman 5.0 30,171

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Kameraman 7.6 120,843
2011 Animasyon Kameraman 4.5 480
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019