Giriş Kayıt
Edu Canet

Edu Canet


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Edu Canet, kameraman, görüntü yönetmeni.

Contratiempo (2016), Rec 3: Diriliş (2012), Karanlık Sır (2017), Kardaki Palmiyeler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Sır
2017 Dram Kameraman 6.6 12,007
2017 Kısa Metraj Kameraman    
2016 Suç Kameraman 8.1 65,026
2016 Komedi Kameraman 7.5 3,172
2016 Komedi Kameraman 6.8 474

Kardaki Palmiyeler
2015 Kameraman 7.4 6,999
2015 Macera Kameraman 4.5 341
2015 Aksiyon Kameraman 5.8 34,556

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Kameraman 6.0 146,646
2014 Dram Kameraman 6.5 4,329

İsmail
2013 Dram Kameraman 6.3 714
2013 Biyografi Kameraman 7.0 4,048
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.3 7

Piyano
2013 Müzik Kameraman 5.9 14,799

Sensiz Olmaz
2012 Dram Kameraman 7.0 11,715

Medyum
2012 Dram Kameraman 6.2 53,830

Rec 3: Diriliş
2012 Korku Kameraman 5.0 28,843

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Kameraman 7.6 118,562
2011 Animasyon Kameraman 4.6 393
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,922) Shameless (3,833) Bodyguard (2,399) Castle Rock (2,016) The First (1,601) Fear the Walking Dead (1,523) The 100 (1,163) La Casa de Papel (1,134) Suits (987) Friends (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018