Giriş Kayıt
Edu Canet

Edu Canet


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Edu Canet, kameraman, görüntü yönetmeni.

Contratiempo (2016), Rec 3: Diriliş (2012), Karanlık Sır (2017), Kardaki Palmiyeler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Sır
2017 Dram Kameraman 6.6 13,312
2017 Kısa Metraj Kameraman    
2016 Suç Kameraman 8.1 68,543
2016 Komedi Kameraman 7.5 3,339
2016 Komedi Kameraman 6.8 491

Kardaki Palmiyeler
2015 Kameraman 7.4 7,262
2015 Macera Kameraman 4.5 348
2015 Aksiyon Kameraman 5.8 34,843

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Kameraman 6.0 147,462
2014 Dram Kameraman 6.5 5,036

İsmail
2013 Dram Kameraman 6.4 895
2013 Biyografi Kameraman 6.9 4,473
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.3 7

Piyano
2013 Müzik Kameraman 5.9 15,820

Sensiz Olmaz
2012 Dram Kameraman 7.0 12,029

Medyum
2012 Dram Kameraman 6.2 54,173

Rec 3: Diriliş
2012 Korku Kameraman 5.0 29,868

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Kameraman 7.6 119,550
2011 Animasyon Kameraman 4.5 468
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018