Giriş Kayıt
Edu Canet

Edu Canet


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Edu Canet, kameraman, görüntü yönetmeni.

Contratiempo (2016), Rec 3: Diriliş (2012), Karanlık Sır (2017), Kardaki Palmiyeler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Sır
2017 Dram Kameraman 6.6 10,844
2017 Kısa Metraj Kameraman    
2016 Suç Kameraman 8.1 62,728
2016 Komedi Kameraman 7.5 2,130
2016 Komedi Kameraman 7.0 85

Kardaki Palmiyeler
2015 Kameraman 7.4 6,878
2015 Macera Kameraman 4.5 239
2015 Aksiyon Kameraman 5.8 34,400

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Kameraman 6.0 146,163
2014 Dram Kameraman 6.5 4,329

İsmail
2013 Dram Kameraman 6.3 714
2013 Biyografi Kameraman 7.0 4,048
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.3 7

Piyano
2013 Müzik Kameraman 5.9 14,799

Sensiz Olmaz
2012 Dram Kameraman 7.0 11,715

Medyum
2012 Dram Kameraman 6.2 53,694

Rec 3: Diriliş
2012 Korku Kameraman 5.0 28,843

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Kameraman 7.6 118,087
2011 Animasyon Kameraman 4.6 393
Film Altyazıları
Upgrade (6,470) Deadpool 2 (5,703) Skyscraper (3,055) Avengers: Infinity War (3,027) Tag (2,614) Adrift (2,332) Down a Dark Hall (1,812) The Endless (1,068) Ah-ga-ssi (731) Ready Player One (633)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,001) Castle Rock (1,979) The 100 (1,582) Sharp Objects (1,320) Preacher (1,151) Better Call Saul (1,075) Vikings (960) Suits (935) Westworld (917) Yellowstone (843)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018