Giriş Kayıt
Silvia De Leonardis

Silvia De Leonardis


Oyuncu

Silvia De Leonardis, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Silvia Raith
Web Sitesi:
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 8.0 123
2002 Komedi Oyuncu 6.2 248
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 556
1997 Suç Oyuncu 5.0 169
1994 Dram Oyuncu 2.7 285
1989 Dram Oyuncu 4.7 153
1978 Suç Oyuncu 5.7 180

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,113
1967 Suç Oyuncu 7.5 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019