Giriş Kayıt
Shinichi Tominaga

Shinichi Tominaga


Sanat Bölümü, Animasyon, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Shinichi Tominaga, sanat bölümü, animasyon, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Yapımcı 7.7 995
2002 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.2 1,381

Digimon: İlk Film
2000 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 5,268
1995 Animasyon Animasyon    
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.8 1,144
Film Altyazıları
Upgrade (11,533) Tag (6,292) Deadpool 2 (5,694) Avengers: Infinity War (3,048) Skyscraper (2,264) The Endless (2,183) Adrift (1,875) Bad Samaritan (735) Ah-ga-ssi (732) Ready Player One (527)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,988) Better Call Saul (1,978) The 100 (1,896) La casa de papel (1,858) Suits (1,416) Yellowstone (1,177) Friends (1,044) Vikings (1,028) Black Mirror (1,004) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018