Giriş Kayıt
Shinichi Tominaga

Shinichi Tominaga


Sanat Bölümü, Animasyon, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Shinichi Tominaga, sanat bölümü, animasyon, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Yapımcı 7.6 1,061
2002 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.2 1,599

Digimon: İlk Film
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 6,105
1995 Animasyon Animasyon 7.6 1,123
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.8 1,439
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019