Giriş Kayıt
David Chang

David Chang


Oyuncu, Yapımcı

David Chang, oyuncu, yapımcı.

Ugly Delicious (2018), The Mind of a Chef (2012), (2015) Chef's Table (2015), (2005) Anthony Bourdain: No Reservations (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chef David Chang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.8 1,394
2015 Belgesel Oyuncu 8.6 9,180
2015 Belgesel Oyuncu 7.1 331
2012 Belgesel Oyuncu 8.0 949
2010 Dram Oyuncu 8.2 12,176
2009 Komedi Oyuncu 7.0 11,261
2005 Belgesel Oyuncu 8.4 5,417
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,684) Supernatural (4,526) The Big Bang Theory (3,218) The Flash (2,558) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,829) Shameless (1,695) Titans (1,620) La Casa de Papel (1,142) Manifest (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018