Giriş Kayıt
David Chang

David Chang


Oyuncu, Yapımcı

David Chang, oyuncu, yapımcı.

Ugly Delicious (2018), The Mind of a Chef (2012), City of Gold (2015), (2015) Chef's Table (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chef David Chang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.8 1,484
2015 Belgesel Oyuncu 8.6 9,438
2015 Belgesel Oyuncu 7.2 795
2012 Belgesel Oyuncu 8.0 973
2010 Dram Oyuncu 8.2 12,247
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,420
2005 Belgesel Oyuncu 8.4 5,467
Film Altyazıları
Venom (3,363) A Simple Favor (2,949) First Man (2,160) Roma (2,154) Between Worlds (1,379) Lukas (1,229) The House with a Clock in Its Walls (1,182) The Predator (1,101) Sky Hunter (915) Mowgli (864)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,170) Arrow (3,136) The Flash (2,127) Supernatural (2,115) Supergirl (1,705) Counterpart (1,134) La Casa de Papel (928) Friends (783) The Big Bang Theory (749) Doctor Who (725)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018