Giriş Kayıt
Christoffer Nordenrot

Christoffer Nordenrot (33)


Oyuncu, Senarist

Christoffer Nordenrot, 09 Mart 1986 Täby, Stockholms län, İsveç doğumlu oyuncu, senarist.

Kıyamet (2018), Fallet (2017), (2015) Jönssonligan - Den perfekta stöten (2015), (2014) Blå ögon (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mart 1986
Doğum Yeri: Täby, Stockholms län, İsveç
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kıyamet
2018 32 Aksiyon Senarist
Oyuncu
6.6 3,909
2017 Komedi Oyuncu 7.2 5
2017 Komedi Oyuncu 6.8 972
2016 Komedi Oyuncu 7.9 29
2016 30 Dram Oyuncu 6.5 1,001

Hayata Röveşata Çeken Adam
2015 29 Komedi Oyuncu 7.7 38,081
2015 Aksiyon Oyuncu 6.2 455
2015 29 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,935
2014 Dram Oyuncu 6.8 1,236
2013 27 Suç Oyuncu 5.9 421
2012 26 Suç Oyuncu 5.6 668
2009 23 Komedi Oyuncu 6.3 515

Kristalin Gücü
2009 23 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,598
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,834) This Is Us (2,595) Star Trek: Discovery (2,320) Gotham (1,785) The Flash (1,456) American Gods (1,337) Vikings (1,333) The OA (1,083) The Blacklist (975) Arrow (812)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019