Giriş Kayıt
Sheila Timothy

Sheila Timothy


Yapımcı

Sheila Timothy, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 8.3 71

Sessizliğin Bakışı
2014 Belgesel 8.3 10,176

Cinnet
2012 Korku Yapımcı 5.5 2,324

Baskın
2011 Aksiyon 7.6 176,131

Yasak Kapı
2009 Korku Yapımcı 6.8 1,603
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019