Giriş Kayıt
Magnus Sundberg

Magnus Sundberg (38)


Oyuncu

Magnus Lenart Fredrik Sundberg, 23 Şubat 1981 İsveç doğumlu oyuncu.

Like (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Magnus Lenart Fredrik Sundberg
Doğum Tarihi: 23 Şubat 1981
Doğum Yeri: İsveç
Takma İsmi: Pucken
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kıyamet
2018 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,889
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 428

Hayata Röveşata Çeken Adam
2015 34 Komedi Oyuncu 7.7 38,032
2015 34 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,933
2014 33 Komedi Oyuncu 5.3 1,202
2014 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019