Giriş Kayıt
Misaki Sekiyama

Misaki Sekiyama


Oyuncu

Misaki Sekiyama, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Oyuncu 8.5 299
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 3,463
2009 Animasyon Oyuncu 6.3 155
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 62
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 62,985
2005 Animasyon Oyuncu 8.6 4,414
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019