Giriş Kayıt
Ryan Allan Young

Ryan Allan Young


Oyuncu

Ryan Allan Young, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ryan Young
Web Sitesi:
Boyu: 2.01 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 48
2016 Korku Oyuncu 5.0 2,383
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 148
2011 Gerilim Çeşitli 3.6 132
2011 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,765
2006 Game-Show Oyuncu 5.7 8,203
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019