Giriş Kayıt
Yasemin Allen

Yasemin Allen (29)


Oyuncu

Yasemin Allen, 10 Temmuz 1989 London, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

46 Yok Olan (2016), Su ve Ateş (2013), Dönerse Senindir (2016), Merhamet (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1989
Doğum Yeri: London, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Yasemin Yildizoglu Allen | Yasemin Yildizoglu
Burcu: Yengeç
7.6 (14 Oy)
  • Currently 151.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fi / Çi
2017 Dram Oyuncu 8.2 5,226
2016 27 Komedi Oyuncu 4.7 1,129
2016 Suç Oyuncu 8.6 2,900
2014 Dram Oyuncu 6.9 507
2013 24 Dram Oyuncu 6.3 3,359
2013 Dram Oyuncu 7.1 880
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 12,944
2011 Dram Oyuncu 4.3 340
2010 Komedi Oyuncu 7.2 6
2008 Dram Oyuncu 4.8 52
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018