Giriş Kayıt
Nancy Grant

Nancy Grant


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Nancy Grant, yapımcı, yapım yöneticisi.

Ana (2014), Alt Tarafı Dünyanın Sonu (2016), College Boy: Indochine (2013), Félix & Meira (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 5.7 265
2017 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 51

Alt Tarafı Dünyanın Sonu
2016 Dram Yapımcı 6.9 17,419
2016 Dram Yapımcı 6.1 262
2016 Dram Yapımcı 6.5 98
2015 Dram Yapımcı 7.2 272
2015 Kısa Metraj Yapımcı 7.5 1,024

Ana
2014 Dram Yapımcı 8.1 41,938
2014 Dram Yapımcı 6.8 1,232

Arzulamanın Zevki
2014 Belgesel Yapımcı 6.5 99

Tom Çiftlikte
2013 Dram Yapımcı 7.0 13,569
2013 Kısa Metraj Yapımcı 5.9 7
2013 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 172
2013 Kısa Metraj Yapımcı 8.0 1,710

Vic+Flo Bir Ayı Gördü
2013 Suç Yapımcı 6.4 934
2013 Dram Yapımcı 6.9 164
2012 Dram Yapımcı 6.1 92
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.3 38
2011 Dram Yapımcı 6.4 740
2011 Dram Yapımcı 5.9 122
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.5 111
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 726
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019