Giriş Kayıt
Joseph Hiura

Joseph Hiura


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Joseph Hiura, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 494,079

Cloverfield Paradoksu
2018 Korku Sanat Bölümü 5.6 81,632

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 322,798

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Sanat Bölümü 8.0 370,363

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 464,120

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 173,833

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 571,080

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 281,750
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 450,379

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 306,902

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 111,139

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 250,855

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 294,602
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,035,638

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 190,448

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 554,737
2008 Suç Sanat Bölümü 8.1 151,209
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019