Giriş Kayıt
Tiarnie Coupland

Tiarnie Coupland


Oyuncu

Tiarnie Coupland, oyuncu.

Love Child (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 5.8 5,430
2014 Komedi Oyuncu 7.7 124
2014 Dram Oyuncu 7.7 814
2012 Dram Oyuncu 5.6 4,031
2009 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 252

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,204
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,345) Shameless (3,764) Bodyguard (2,205) Castle Rock (1,545) Fear the Walking Dead (1,542) Suits (1,258) The First (1,176) La Casa de Papel (1,006) The 100 (983) Mayans M.C. (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018