Giriş Kayıt
Matthew J. Munn

Matthew J. Munn


Animasyon, Görsel Efekt, Oyuncu

Matthew J. Munn, animasyon, görsel efekt, oyuncu.

Alice Harikalar Diyarı'nda (2010) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew J. Mun | Matthew Mun | Matthew Munn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Animasyon 6.6 174,049

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Oyuncu 5.2 8,721
2010 Animasyon Animasyon 7.1 2,718

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Animasyon 6.5 356,583

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Animasyon 7.0 184,689

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 629,955

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Animasyon 6.7 62,181

Çılgın Dostlar
2006 Animasyon Animasyon 6.1 78,015
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,165) Into the Badlands (2,609) The Flash (2,178) American Gods (1,869) Arrow (1,513) Vikings (1,353) The Big Bang Theory (1,273) Gotham (1,204) The Blacklist (1,151) Killing Eve (1,050)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019