Giriş Kayıt
Mélanie Turcotte

Mélanie Turcotte


Kostümcü, Oyuncu

Mélanie Turcotte, kostümcü, oyuncu.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008), Turbo Çocuk (2015), (2012) Bin Ladin'i Öldürmek (2012), (2013) Sıcak Kalpler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Kostüm Bölümü 6.3 2,010
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.3 1,053

Turbo Çocuk
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 23,972
2013 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 148,979

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 208,818
2013 Dram Kostüm Bölümü 5.8 1,493

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Kostüm Bölümü 7.4 251,291

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Kostüm Bölümü 5.6 79,564
2010 Dram Oyuncu 6.8 93
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.2 77,997

İnfazcı
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 142,490
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019