Giriş Kayıt
Jensen Bucher

Jensen Bucher


Oyuncu

Jensen Bucher, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 4.6 546
2016 Komedi Oyuncu 5.1 285
2011 Dram Oyuncu 7.7 51
2011 Komedi Oyuncu 5.5 216
2009 Komedi Oyuncu 4.7 55
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019