Giriş Kayıt
Jensen Bucher

Jensen Bucher


Oyuncu

Jensen Bucher, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 4.6 524
2016 Komedi Oyuncu 5.1 279
2011 Dram Oyuncu 7.7 51
2011 Komedi Oyuncu 5.5 216
2009 Komedi Oyuncu 4.7 54
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018