Giriş Kayıt
Mike McIntosh

Mike McIntosh (45)


Oyuncu

Michael Patrick McIntosh, 23 Eylül 1973 Long Beach, California, ABD doğumlu oyuncu.

Hancock (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Patrick McIntosh
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1973
Doğum Yeri: Long Beach, California, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 36 Korku Oyuncu 5.3 2,166
2008 35 Aksiyon Oyuncu 6.4 406,889
2008 35 Dram Oyuncu 8.0 58
2001 28 Komedi Oyuncu 6.2 38,475

Bir Şans Daha
2000 27 Dram Oyuncu 5.7 19,075

Ölümcül Dövüş
1995 22 Aksiyon Çeşitli 5.8 92,777
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019