Giriş Kayıt
Dave McIlreath

Dave McIlreath


Oyuncu

Dave McIlreath, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Dave Mac
Takma İsmi: Dave Mac
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Oyuncu 2.8 476
2013 Korku Oyuncu 3.5 55
2012 Komedi Oyuncu 5.4 114
2012 Dram Oyuncu 4.5 158
2010 Dram Oyuncu 4.8 10
2010 Dram Oyuncu 7.2 55

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Oyuncu 7.1 49,357
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019