Giriş Kayıt
Jeremy Fiske

Jeremy Fiske


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Jeremy Fiske, yönetmen asistanı, yapımcı.

Yargıç (2014), Kara Düzen (2015), Merkezi İstihbarat (2016), Son Vurgun (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pes Etme
2017 Biyografi 0 7.0 27,355
2017 Suç 0 7.4 35,243

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon 0 6.3 125,898

Zor Saatler
2016 Aksiyon 0 6.8 53,278

Kara Düzen
2015 Biyografi 0 6.9 150,197

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 27,238
2015 Dram 0 7.3 20

Yargıç
2014 Suç 0 7.4 157,718

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 105,298

Büyükler 2
2013 Komedi Çeşitli 5.4 123,804

Son Vurgun
2012 Aksiyon 0 6.5 109,027
2012 Suç Yönetmen Asistanı 5.1 108

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Çeşitli 7.6 315,843

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 50,585

Zindan Adası
2010 Gizem Çeşitli 8.1 954,615
2010 Aksiyon Yapımcı 5.9 314
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,895) Suits (1,758) The Sinner (1,650) Shameless (1,508) La Casa de Papel (1,353) Fear the Walking Dead (1,319) Castle Rock (1,260) Bodyguard (1,200) Mayans M.C. (1,160) The 100 (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018