Giriş Kayıt
Ken Museth

Ken Museth


Görsel Efekt, Oyuncu

Ken Museth, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Patron Bebek
2017 Animasyon Görsel Efekt 6.3 91,890
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,565

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.8 273,963

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 56,870
2014 Animasyon Görsel Efekt    
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 73,856

Crood’lar
2013 Animasyon Çeşitli 7.2 175,595

Efsane Beşli
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.3 144,258

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Görsel Efekt 6.8 145,056

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.6 132,314
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 225,905

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 294,401

Megazeka
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.3 205,735

Kung Fu Panda Tatil
2010 Animasyon Görsel Efekt 6.9 4,720
2010 Animasyon Görsel Efekt 6.8 3,666

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Görsel Efekt 6.3 165,741

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.1 604,331

Neşeli Madagascar
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.8 4,582
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 325,793

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 139,905
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019