Giriş Kayıt
Simone Trecca

Simone Trecca


Kameraman

Simone Trecca, kameraman.

Sangue del mio sangue (2015), Bal (2013), Neverlake (2013), (2015) Il racconto dei racconti - Tale of Tales (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hesaplaşma
2017 Savaş Kameraman 5.8 255
2017 Macera Kameraman    
2016 Kameraman 4.7 269
2016 Aksiyon Kameraman 5.7 35,756
2016 Dram Kameraman 4.5 6
2015 Biyografi Kameraman 6.4 217
2015 Dram Kameraman 6.2 813
2015 Dram Kameraman
Çeşitli
6.4 22,309
2015 Komedi Kameraman 6.5 903
2014 Kameraman 6.4 14
2014 Dram Kameraman 4.2 101

Muhteşem Güzellik
2013 Dram Kameraman 7.8 68,865
2013 Dram Kameraman 5.4 1,403
2013 Biyografi Kameraman 6.3 247

Bal
2013 Dram Kameraman 6.8 1,414

Memleket
2011 Dram Kameraman 6.8 2,498
2010 Dram Kameraman 6.4 110
2010 Komedi Kameraman 5.8 1,531
2009 Biyografi Kameraman 7.2 645
2009 Dram Kameraman 6.5 534
2008 Dram Kameraman 5.5 8
2008 Dram Kameraman 5.6 12
2007 Dram Kameraman 6.8 6
2005 Dram Kameraman 4.8 5,478
2005 Macera Kameraman 6.7 807

Roma İnsanları
2003 Komedi Kameraman 6.5 338
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,372) The Sinner (2,128) La Casa de Papel (1,433) Castle Rock (1,429) Shameless (1,393) A Discovery of Witches (1,335) Bodyguard (1,301) Suits (1,272) The 100 (1,226) Fear the Walking Dead (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018