Giriş Kayıt
Simone Trecca

Simone Trecca


Kameraman

Simone Trecca, kameraman.

Sangue del mio sangue (2015), Bal (2013), Neverlake (2013), (2015) Il racconto dei racconti - Tale of Tales (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hesaplaşma
2017 Savaş Kameraman 5.8 296
2017 Macera Kameraman 7.0 13
2016 Kameraman 4.7 275
2016 Aksiyon Kameraman 5.7 36,192
2016 Dram Kameraman 4.1 30
2015 Biyografi Kameraman 6.4 224
2015 Dram Kameraman 6.2 828
2015 Dram Kameraman
Çeşitli
6.4 22,764
2015 Komedi Kameraman 6.5 963
2014 Kameraman 6.4 14
2014 Dram Kameraman 4.1 137

Muhteşem Güzellik
2013 Dram Kameraman 7.8 69,515
2013 Dram Kameraman 5.4 1,958
2013 Biyografi Kameraman 6.3 299

Bal
2013 Dram Kameraman 6.8 1,666

Memleket
2011 Dram Kameraman 6.8 2,734
2010 Dram Kameraman 6.4 123
2010 Komedi Kameraman 5.8 1,853
2009 Biyografi Kameraman 7.2 721
2009 Dram Kameraman 6.5 596
2008 Dram Kameraman 6.1 11
2008 Dram Kameraman 5.8 16
2007 Dram Kameraman 6.8 6
2005 Dram Kameraman 4.8 5,540
2005 Macera Kameraman 6.7 862

Roma İnsanları
2003 Komedi Kameraman 6.4 376
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018