Giriş Kayıt
Lili Zahavi

Lili Zahavi


Oyuncu

Lili Zahavi, oyuncu.

Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.8 32
2015 Suç Oyuncu 7.4 9
2014 Dram Oyuncu 5.8 52
2012 Suç Oyuncu 6.5 108
2007 Macera Oyuncu 5.9 212
2007 Komedi Oyuncu 6.7 159
2006 Suç Oyuncu 7.1 140
1994 Suç Oyuncu 5.6 42
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019