Giriş Kayıt
Karolina Lodyga

Karolina Lodyga (34)


Oyuncu

Karolina Lodyga, 13 Nisan 1984 doğumlu oyuncu.

Und dann kam Wanda (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Nisan 1984
Burcu: Koç
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.1 27
2015 31 Dram Oyuncu 6.3 26
2012 28 Dram Oyuncu 7.8 26
2010 Suç Oyuncu 8.1 1,321
2009 Suç Oyuncu 6.8 99
2006 Suç Oyuncu 7.1 139
2001 Suç Oyuncu 5.9 196
1998 Dram Oyuncu 4.7 200

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,072
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019