Giriş Kayıt
Steven Yeun

Steven Yeun (35)


Oyuncu

Yeun Sang-yeop, 21 Aralık 1983 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu.

I Origins (2014), Şüphe (2018), Mayhem (2017), Final Space (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yeun Sang-yeop
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1983
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
8.8 (23 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    

Şüphe
2018 35 Dram Oyuncu 7.7 10,015
2018 Animasyon Oyuncu 8.1 1,162

Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim
2018 35 Komedi Oyuncu 7.0 30,494
2018 Animasyon Oyuncu 5.9 16
2018 Animasyon Oyuncu 8.4 17,283
2018 Belgesel Oyuncu 7.8 1,565
2017 34 Aksiyon Oyuncu 6.3 11,113
2017 34 Animasyon Oyuncu 6.1 4,852
2017 34 Aksiyon Oyuncu 7.3 67,942
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 6,159
2014 31 Dram Oyuncu 7.4 101,936

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 82,908
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,341

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.4 768,160
2009 26 Dram Oyuncu 6.6 229
2008 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,133
2007 Aksiyon Oyuncu 8.4 4,253
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,748
2004 Komedi Oyuncu 8.2 5,729
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,880
Dizi Altyazıları
Vikings (12,350) The Punisher (5,817) True Detective (5,120) The Big Bang Theory (3,331) Supernatural (3,310) Luther (2,572) Gotham (2,356) The Blacklist (1,868) Star Trek: Discovery (1,771) Project Blue Book (1,680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019