Giriş Kayıt
David Frost

David Frost


Oyuncu

David Frost, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: David Norfolk
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.2 736
2016 Suç Oyuncu 6.2 723

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 762,269

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 Dram Oyuncu 4.9 24,014
2014 Komedi Oyuncu 6.2 798
2014 Korku Oyuncu 4.2 242
2013 Dram Oyuncu 7.0 1,122

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Oyuncu 6.3 120,216
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 580,972

Savaşın Çocukları
2012 Dram Oyuncu 6.2 1,188
2011 Dram Oyuncu 6.2 14,853

Babam İçin
2011 Dram Oyuncu 6.9 2,951
2011 Komedi Oyuncu 4.6 2,753
2011 Komedi Oyuncu 5.9 8,029
2010 Gerilim Oyuncu 3.9 1,781
2010 Korku Oyuncu 3.7 872

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Oyuncu 6.0 10,160
2009 Suç Oyuncu 3.8 527
2009 Dram Oyuncu 6.6 814
2009 Dram Oyuncu 6.5 4,826
2009 Fantastik Oyuncu 6.0 2,873
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018