Giriş Kayıt
Mateusz Kosciukiewicz

Mateusz Kosciukiewicz (32)


Oyuncu, Senarist

Mateusz Kosciukiewicz, 01 Mayıs 1986 Nowy Tomysl, Wielkopolskie, Polonya doğumlu oyuncu, senarist.

... Adına (2013), Sevdiğim Her Şey (2009), Yüz (2018), Bez wstydu (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1986
Doğum Yeri: Nowy Tomysl, Wielkopolskie, Polonya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu    
2018 Suç Oyuncu 7.2 2,535

Yüz
2018 32 Komedi Oyuncu 6.5 1,157
2017 31 Biyografi Oyuncu 7.5 1,066
2017 31 Suç Oyuncu 5.9 307
2015 29 Dram Oyuncu 5.7 1,450
2015 29 Komedi Oyuncu 5.6 129
2015 29 Dram Oyuncu
Senarist
5.1 564
2013 27 Komedi Oyuncu 6.4 244
2013 27 Biyografi Oyuncu 6.0 165

... Adına
2013 27 Dram Oyuncu 6.5 2,333
2013 27 Biyografi Oyuncu 6.6 2,275

Annelik Hüznü
2012 26 Dram Oyuncu 4.5 486
2012 26 Oyuncu 5.3 737

Kadınlar
2011 25 Dram Oyuncu 5.6 5,803
2011 25 Animasyon Oyuncu 6.7 8,078

Kedilerin Rahibe Teresa'sı
2010 24 Dram Oyuncu 6.2 378

Sevdiğim Her Şey
2009 23 Komedi Oyuncu 6.9 1,485

Sazlıkta
2009 23 Dram Oyuncu 6.4 1,062

Uyuklama
2008 22 Dram Oyuncu 7.2 419

Gece Bekçisi
2007 21 Biyografi Oyuncu 6.6 2,628
1953 Dram Oyuncu 8.9 15
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019