Giriş Kayıt
Elizabeth Bell

Elizabeth Bell


Oyuncu

Elizabeth Bell, oyuncu.

The Horror of Barnes Folly (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 3.9 631
2011 Komedi Oyuncu 7.2 22
2010 Komedi Oyuncu 7.2 73
2010 Gerilim Oyuncu 2.9 266
2010 Fantastik Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,922) Shameless (3,833) Bodyguard (2,399) Castle Rock (2,016) The First (1,601) Fear the Walking Dead (1,523) The 100 (1,163) La Casa de Papel (1,134) Suits (987) Friends (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018