Giriş Kayıt
Elizabeth Bell

Elizabeth Bell


Oyuncu

Elizabeth Bell, oyuncu.

The Horror of Barnes Folly (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 4.0 781
2011 Komedi Oyuncu 7.3 26
2010 Komedi Oyuncu 7.0 82
2010 Gerilim Oyuncu 2.9 286
2010 Fantastik Oyuncu 3.9 505
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018