Giriş Kayıt
Elizabeth Bell

Elizabeth Bell


Oyuncu

Elizabeth Bell, oyuncu.

The Horror of Barnes Folly (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 3.9 631
2011 Komedi Oyuncu 7.2 22
2010 Komedi Oyuncu 7.2 73
2010 Gerilim Oyuncu 2.9 266
2010 Fantastik Oyuncu    
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,823) La casa de papel (2,202) The 100 (1,996) Better Call Saul (1,565) Yellowstone (1,390) Suits (1,229) Vikings (1,168) Sharp Objects (1,166) Westworld (1,105) Friends (1,096)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018