Giriş Kayıt
Jun'ichi Kômoto

Jun'ichi Kômoto (43)


Oyuncu

Jun'ichi Kômoto, 07 Nisan 1975 Okayama City, Okayama, Japonya doğumlu oyuncu.

"Moete mucho!" (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1975
Doğum Yeri: Okayama City, Okayama, Japonya
Burcu: Koç
Boyu: 1.62 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 35 Dram Oyuncu 6.8 268
2009 34 Dram Oyuncu 6.7 98
2009 34 Komedi Oyuncu 6.6 227
2008 33 Macera Oyuncu 5.3 121
2007 Oyuncu    
2005 Oyuncu 8.2 143
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018