Giriş Kayıt
Matt Greyson

Matt Greyson


Yönetmen Asistanı, Sesler, Yapımcı, Oyuncu

Matt Greyson, yönetmen asistanı, sesler, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.5 57

Çığ Operasyonu
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 5,750
2015 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 107
2014 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 65
2014 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.9 427

Pislikler Çetesi
2013 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 5,687
2009 Belgesel Sesler 6.9 47
2008 Suç Oyuncu
Sesler
5.2 1,228
2008 Kısa Metraj Sesler    
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019