Giriş Kayıt
Kendrick Sampson

Kendrick Sampson (36)


Oyuncu

Kendrick Smith Sampson, 08 Mart 1988 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Miss Juneteenth (2020), (2014) How to Get Away with Murder (2014), (2014) Gracepoint (2014), (2017) White Famous (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kendrick Smith Sampson
Doğum Tarihi: 08 Mart 1988
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 34 Komedi Oyuncu 6.1 89

Dünyayla Benim Aramda
2020 Belgesel Oyuncu    
2020 Aile Oyuncu 5.0 80
2020 32 Komedi Oyuncu 6.3 217
2020 32 Dram Oyuncu 6.3 829
2017 Komedi Oyuncu 6.2 1,689
2016 Komedi Oyuncu 7.1 194
2014 Suç Oyuncu 8.1 165,315
2014 26 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,012
2014 Gizem Oyuncu 7.0 6,889

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.7 347,000
2007 Komedi Oyuncu 7.6 25,082

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 478,964
2005 17 Dram Oyuncu 7.8 204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024