Giriş Kayıt
Sadyk Sher-Niyaz

Sadyk Sher-Niyaz (49)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Sadyk Sher-Niyaz, 10 Mart 1969 doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen.

Kurmanjan datka (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1969
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Dram    
2017 48 Dram Yapımcı 7.4 41
2016 47 Dram 6.8 26
2015 46 Dram Yapımcı 7.1 91
2014 45 Aksiyon Senarist
Yönetmen
Yapımcı
8.4 3,218
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018