Giriş Kayıt
Greg Savage

Greg Savage


Oyuncu

Greg Savage, oyuncu.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Oyuncu 6.3 153,308

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 598,363

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Çeşitli 4.9 43,890

Van Wilder 3
2009 Komedi Oyuncu 5.3 13,028
2009 Komedi Oyuncu 6.4 6,428
2009 Komedi Oyuncu 4.4 10,718
2007 Talk-Show Oyuncu 6.1 138
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019