Giriş Kayıt
Ashley Beveridge

Ashley Beveridge


Kameraman, Sanat Bölümü

Ashley Beveridge, kameraman, sanat bölümü.

Veronica Mars (2014), Gang Related (2014), Pitch (2016), Small Time (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 7.8 37,209
2016 Dram Kameraman 7.4 5,026
2016 Komedi Kameraman 7.3 4,629
2016 Komedi Kameraman 4.0 348
2016 Komedi Kameraman 6.2 2,394
2016 Komedi Kameraman 7.2 960
2016 Komedi Kameraman    
2015 Komedi Kameraman 7.4 5,048
2015 Komedi Kameraman 5.5 775
2014 Aksiyon Kameraman 7.1 42,114
2014 Suç Kameraman 6.8 46,011
2014 Dram Kameraman 8.4 29,976
2014 Komedi Kameraman 7.5 7,645
2014 Aksiyon Kameraman 7.6 5,800
2014 Dram Kameraman 6.0 1,207

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Kameraman 7.0 55,026
2013 Dram Kameraman 7.9 31,958
2013 Aksiyon Kameraman 7.5 178,289
2013 Suç Kameraman 8.3 66,332
2013 Reality-TV Kameraman 6.1 621
2012 Komedi Kameraman 6.7 7,703
2012 Komedi Kameraman 7.4 17,518

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Çeşitli 6.7 100,765
2012 Kısa Metraj Kameraman 6.8 342

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.1 244,025

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 113,209
2011 Game-Show Kameraman 6.6 10,804
2009 Komedi Çeşitli 8.2 131,075
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.2 136
2009 Komedi Kameraman 6.7 124,111
2008 Komedi Kameraman 6.6 6,819
2007 Komedi Kameraman 8.3 161,431
2005 Komedi Kameraman 7.9 128,044

Kriminal
2005 Suç Çeşitli 8.1 134,321
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019