Giriş Kayıt
Alison Trumbull

Alison Trumbull (33)


Oyuncu

Alison Trumbull, 24 Ekim 1985 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

Castle (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ekim 1985
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.2 2,594
2017 32 Dram Oyuncu 5.5 379
2015 30 Korku Oyuncu 5.3 8,799
2014 29 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 20
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 19,556
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,858) A Star Is Born (5,080) Bohemian Rhapsody (3,031) Keepers (2,559) Suspiria (2,230) Museo (1,767) Ashes in the Snow (1,442) Revenger (1,234) First Man (1,166) Venom (1,120)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,752) Vikings (6,309) Luther (2,073) The Flash (2,049) The Big Bang Theory (1,464) The Blacklist (1,437) Black Mirror (1,377) Peaky Blinders (1,164) Friends (1,154) La casa de papel (1,096)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019