Giriş Kayıt
Chris Irizarry

Chris Irizarry


Oyuncu

Chris Irizarry, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 3.5 333
2009 Dram Oyuncu 4.6 688

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Oyuncu 7.1 49,342
2008 Dram Oyuncu 7.2 4,358
2007 Dram Oyuncu 5.1 452
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,331) A Star Is Born (3,653) Suspiria (3,027) Ashes in the Snow (2,756) Keepers (2,118) First Man (1,589) Museo (1,098) Venom (1,077) Replicas (1,027) Der Hauptmann (1,014)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,495) Vikings (4,490) The Big Bang Theory (1,713) Black Mirror (1,397) Outlander (1,114) The Flash (1,008) The Blacklist (993) Peaky Blinders (973) La casa de papel (933) Friends (872)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019